Nov 172012
 

Idag har här fixats massa av Cake pops i olika smaker och dekorationer, dessa kommer bjudas på i morgon på Wilmas kalas 🙂

Vi hade flera olika smaker på kex, några av de blandade vi med den nya Philadelphiaosten med chokladsmak och några smaker blandade vi med den vanliga philadelpiaosten.

Vi valde sen att doppa alla i vit choklad, detta för att jag tycker strösslet gör sig bättre på den vita chokladen. men däremot tycker jag den är svårare att jobba med…den blir tjockare i konsistensen än den bruna tycker jag. Efter att dom blivit doppade i choklad så var det bara att dekorera med alla möjliga olika sorters strössel. Sen testade jag en ny sak idag, efter att jag doppat några i vit choklad så satte jag de i kylen utan att dekorera med strössel. när den vita chokladen sen stelnat så tog jag mini marchmallows och satte fast runtom genom att doppa dom lite i choklad innan jag tryckte fast dom. Lite pilligt men det va bara kul.

Sorry, the comment form is closed at this time.