Jul 022014
 

Att ta ett glas vin/en öl ibland kan va riktigt gott och avkopplande. Och ibland är det extra gott och kanske dricka lite mer och kanske gå ut på krogen eller ngt…

Men det där med att det hela tiden ska drickas alkohol, och alla jävla ursäkter… Det är helg, det är semester, jag är så glad osv… Alltid är det ngt som måste firas…

Många inser inte att de faktiskt har problem med alkoholen, tycker synd om alla barn som växer upp med föräldrar som hela tiden dricker alkohol. Hoppas inte föräldrarna sen klagar när barnen blir äldre och också börjar dricka jämt…

Jag hade ett år som jag idag kan erkänna att jag drack för mycket/för ofta…. Antagligen för att komma ifrån det jobbiga, det var året efter min bror gick bort. Med det menar jag att jag inte är perfekt men jag kan erkänna att det var fel…

Bara lite tankar så här inför semestertider…

Sorry, the comment form is closed at this time.