Presentation

 

Vem är då personen bakom denna blogg?

Petra – Sambo med Fredrik och mamma till 3 barn + 2 bonusbarn.

Bor i ett hus som vi hyr i en mindre ort i Marks kommun, det här med att ha hus är nytt för mig men jag gillar att fixa och dona hemma. Renoveringar är kul med, att komma med ideér som sen sambon får fixa är nog något jag är expert på

Eftersom jag ofta nämner familjen i bloggen så kanske det vore bra att presentera dom med. Fredrik, som jag även kallar hjärtat  jobbar som säljare och har två barn sen tidigare, Wilma 13 år och Lasse 14 år. De bor hos oss varannan vecka. Jag hade 2 barn sen innan och så har vi en liten gemensamt. Robin som jag också kallar tonåringen är min äldsta, han är 17 år. Lilleman som heter Liam är 9 år och han bor hos oss varannan vecka. Sen har vi lillan som heter Molly, det är min och Fredriks gemensamma dotter och hon är född i mars 2011.

Lite rörigt kanske….och ibland är det faktiskt lite svårt att hålla reda på allt som hör till vardagen

Min blogg kommer nog innehålla det mesta, allt från shopping, matlagning, bakning, renovering och massa onödigt babbel. Jag skriver om det mesta, det kan vara roligt, allvarligt,ironiskt, ledsamt m.m. Även om jag är väldigt öppen och ärlig så finns det ju naturligtvis saker man kanske inte skriver om…så tro inte att det ni läser är hela mitt liv.

Förrutom att vara mamma så jobbar jag och då arbetar jag som habiliteringspersonal i marks kommun.

När det gäller att blogga så finns det säkert endel som undrar varför man bloggar och det undrade jag också för 5 år sedan.

Det är alltså 5 år sedan jag började blogga, alla andra gjorde ju det så jag skulle ju inte va sämre. I början va det inte många uppdateringer men så hände det saker i mitt liv som gjorde att jag började skriva av mig i bloggen, jag märkte ganske snabbt att det fanns så otroligt många människor där ute i bloggvärlden med olika livsöden, man fick stöd och råd av okända människor…dessa människor blev snart vänner i bloggvärlden. Det är svårt att förklara men ni som själva bloggar förstår nog vad jag menar.

Att blogga blev i alla fall något som hör till min vardag, jag bloggar för min egna skull och inte för att andra ska gilla det jag skriver.

Life is a rollercoaster – Bästa sättet att beskriva livet. Livet går upp och ner för alla. För varje motgång i livet man tar sig igenom tror jag också man blir starkare av.